وقت خودتون رو برای دانلود فیلم و پیدا کردن زیرنویس و هماهنگ کردن زیرنویس با فیلم هدر ندهید. همین حالا به
صورت آنلاین فیلم ها را با زیرنویس فارسی ببینید.
سیلویا فدریچی (به انگلیسی: Silvia Federici) (متولد ۱۹۴۲) پژوهشگر، استاد دانشگاه و کنشگر فمینیست ایتالیایی-آمریکایی ساکن نیویورک است. . او در سال ۱۹۶۷ با حمایت بورس فولبرایت به آمریکا مهاجرت کرد تا در دانشگاه ایالتی نیویورک در بافلو در رشتۀ فلسفه مدرک دکترا بگیرد.
او در سال ۱۹۷۲ به همراه ماریا روزا دالا کوستا و سلما جیمز، «جمعیت بینالمللی فمینیستی» را تأسیس کرد؛ سازمانی که کمپین مشهور «دستمزد بر
...
ادامه ...
سیلویا فدریچی (به انگلیسی: Silvia Federici) (متولد ۱۹۴۲) پژوهشگر، استاد دانشگاه و کنشگر فمینیست ایتالیایی-آمریکایی ساکن نیویورک است. . او در سال ۱۹۶۷ با حمایت بورس فولبرایت به آمریکا مهاجرت کرد تا در دانشگاه ایالتی نیویورک در بافلو در رشتۀ فلسفه مدرک دکترا بگیرد.
او در سال ۱۹۷۲ به همراه ماریا روزا دالا کوستا و سلما جیمز، «جمعیت بینالمللی فمینیستی» را تأسیس کرد؛ سازمانی که کمپین مشهور «دستمزد برای کار خانگی» را راهاندازی کرد. در سال ۱۹۷۳ فدریچی به ایجاد گروههای مرتبط با «دستمزد برای کار خانگی» در آمریکا کمک کرد و در سال ۱۹۷۵ کتاب دستمزد علیه کار خانگی را منتشر کرد که مهمترین اثر مرتبط با این جنبش بهشمار میرود.
فدریچی از سال ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۶ در دانشگاه پورت هارکورت نیجریه تدریس کرده و سپس دانشیار و بعداً استاد فلسفه سیاسی و مطالعات بینالمللی در کالج جدید دانشگاه هوفسترا شد.
در سال ۱۹۹۰ فدریچی «کمیته آزادی آکادمیک در آفریقا» (CAFA) را پایهگذاری کرد و به همراه اوسینا آلیدو بیش از یک دهه سردبیر بولتن این کمیته بود. او همچنین از سال ۱۹۷۹ تا ۲۰۰۳ عضو گروه «میدنایت نوتس کالکتیو» بود.
در سال ۱۹۹۵، فدریچی در جریان کمپین آزادی مومیا ابو جمال، پروژه ضد حکم اعدام «انجمن فلسفه رادیکال» (RPA) را تأسیس کرد، سازمانی که هدف آن فعالیت در جهت لغو مجازات اعدام بود.
فدریچی چند دهه است که با سازمانهای فمینیستی مختلف در سراسر جهان، از جمله «زنان در نیجریه» (WIN)، سازمان فمینیستی آرژانتینی «نی اونا منوس» و پژوهشهای فمینیستی درباره خشونت در نیویورک همکاری دارد. او اخیراً پروژهای را به همراه گروههای فمینیستی در اسپانیا سازماندهی کردهاست که هدف آن بازتعریف تاریخ زنانی است که به اتهام جادوگری در دوران آغازین مدرن در اروپا تحت آزار و شکنجه بودند و همچنین افزایش آگاهی درباره شکار جادوگران در دنیای معاصر است.
فدریچی یکی از برجستهترین نظریهپردازان در زمینه فمینیسم مارکسیستی، تاریخ زنان، فلسفه سیاسی و تاریخ و نظریه منابع مشترک است. مشهورترین اثر او کتاب کالیبان و ساحره به بیش از بیست زبان ترجمه شده و در بسیاری از دانشگاههای آمریکا و جهان تدریس میشود. این اثر اغلب به عنوان پاسخی انتقادی به مفهوم «انباشت اولیه» مارکس تلقی میشود و تاریخ سرمایهداری را از زاویهای متفاوت بازسازی کرده و پیوند بین انقیاد زنان در نظام سرمایهداری، تجارت برده در اقیانوس اطلس و استعمار آمریکا را برجسته میکند. این کتاب بهعنوان اولین تاریخ سرمایهداری شناخته میشود که زنان در مرکز تحلیل آن قرار دارند.